Veel mensen kennen het wel, ze zijn de hele dag door ontzettend druk. En het valt ook zeker niet mee. Misschien heb je een drukke baan met veel deadlines en verwachtingen en komt er daarnaast ook nog een leuk en vooral social druk leven bij kijken. En laat staan al die hard-werkende moeders, die volgens sommigen ook nog eens fulltime moeten gaan werken. Zij houden naast hun (parttime)baan ook nog een heel gezin draaiende.

Natuurlijk heeft het online boodschappen doen met bijpassende bezorgservice en een eventuele schoonmaker de wereld net een stukje makkelijk gemaakt, maar dan moet je dat uiteraard wel kunnen betalen. En naast stress over je werk, sociale leven of kinderen kun je natuurlijk ook geldzorgen hebben. Want kun je nog wel de huur in combinatie met die dure energielasten betalen aan het eind van de maand? Afijn, genoeg punten waarover je je misschien zorgen kan maken of waar je je gestrest door kan voelen. Daarom is ontspanning ontzettend belangrijk in deze roerige tijden. In dit artikel zullen een paar tips worden gegeven over hoe jij er voor kunt zorgen dat je heerlijk ontspannen raakt.

Tip 1: Bruisbal of douche foam

Veel mensen douchen iedere dag om even goed en vooral snel schoon te worden. Maar toch moet je de kracht van dat heerlijke warme water en dat momentje voor jezelf echt niet onderschatten. Het kan erg ontspannen werken als je heerlijke douche foam koopt met een lekkere geur. Je hebt deze foams van de duurdere merken, maar ook bij elke drogisterij hebben je een goedkopere afdeling met heerlijke douche producten. Je douchecabine zal dan ruiken naar lavendel of cotton waar je ontspannen van wordt. Daarnaast is het ook ontzettend fijn als je een bad hebt, om eens uitgebreid in bad te gaan. Neem een lekkere bruisbal in bad en lees eens een tijdschrift in plaats van het aanzetten van Netflix. Steek wat kaarsen aan voor jezelf en geniet van jouw moment met jezelf.

Tip 2: lekker tutten voor de spiegel

Sommige vrouwen zijn weg van make-up en anderen moeten er juist niets van hebben. Toch kan het erg ontspannen werken als je voor die badkamerspiegel eens lekker met jezelf gaat tutten. Doe een lekker maskertje op of smeer jezelf eens in met die lekkere crème die je hebt gehad voor je verjaardag, maar die nog altijd in de kast staat. Kijk hoe mooi je bent en vooral, relax!